Diensten

img

PARKETSPECIALIST MET RUIM 25 JAAR ERVARING

Bent u op zoek naar een traditionele parketvloer? En bent u op zoek naar een vakman die uw vloerproject van begin tot eind begeleid? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Vakmanschap, persoonlijk, kwaliteit en duurzaamheid zijn de kernwaarden van waaruit ik werk. Hebt u een speciale wens of wilt u persoonlijk advies? Ik denk graag met u mee!

MIJN DIENSTEN

Niet alleen voor het leggen van parketvloeren kunt u bij mij terecht. Wilt u aanbouwen en weten wat dit betekent voor uw bestaande vloer? Of hebt u onlangs lekkage gehad en is uw vloer hierdoor beschadigd? Of wilt u uw trap in dezelfde houtsoort laten bekleden als de houten vloer in uw hal? Alles is mogelijk!

NIEUW PARKET

Wilt u een nieuwe houten parketvloer? Mogelijkheden te over. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden

RENOVATIE

Heeft u schade of wilt u uw oude vloer er als nieuw uit laten zien? Ik adviseer u graag over de werkwijze en de mogelijkheden.

AANHELEN

Gaat u uitbouwen of verbouwen en wilt u uw bestaande houten vloer behouden? Aanhelen is in de meeste gevallen mogelijk. Ik denk graag met u mee.

SCHUREN EN BEHANDELEN

Uw vloer er weer als nieuw uit laten zien? Schuren en behandelen is vaak de beste keuze. Ik geef graag vrijblijvend advies

ONDERHOUD

De goedkoopste en schoonste oplossing om uw parketvloer er weer als nieuw uit te laten zien!

OVERIG

Traprenovatie, randafwerking, convectorroosters en deurmatten op maat.