RENOVATIE

Renovatie parketvloer bij (water)schade

Renovatie Parketvloer

Schade snel opgelost!

Wilt u een renovatie van uw parketvloer, omdat u waterschade heeft? Of is uw vloer beschadigd, omdat er een kast is verschoven of omdat je iemand met naaldhakken op bezoek hebt gehad?

Als parketspecialist kom ik graag uw vloer volledig opknappen. De aanpak verschilt per vloer en per renovatie. In de meeste gevallen betekent renovatie van de parketvloer dat ik bestaande vloerdelen of planken vervang, de vloer gedeeltelijk op geheel schuur en afwerk met olie of lak.

Afwerking is cruciaal

Juist het afwerken is bij schade en renovatie belangrijk. Er mag geen onderscheid zichtbaar zijn tussen de bestaande vloer en de vervangen delen. De keuze in afwerking is hierin belangrijk. Hebt u bijvoorbeeld een vloer die afgewerkt is met een kleurolie? Ik werk met Rubio Monocoat 2 componenten olie. Deze olie geef een prachtige matte uitstraling, de vloer is vochtbestendig en bijwerken bij kleine beschadigingen is eenvoudig gedaan. Tevens is de hardwaxolie vrij van giftige dampen, oftewel bevat de olie van Rubio Monocoat 0% Volatile Organic Compounds. Goed voor mens en milieu!
Is uw bestaande vloer gelakt? In dat geval kies ik voor de lakken van BONALecol of Tover. Tevens werk ik met de bleke lak van Rigostep Skylt Lak die de vloer een onbehandelde uitstraling geeft, terwijl deze wel bescherming biedt tegen vocht en beschadigingen.

Schaderapport

Voordat ik van start ga met de renovatie van de parketvloer kom ik bij u langs om een schaderapport op te stellen. Dit gebeurt geheel kosteloos. Dit schaderapport kunt u gebruiken voor de verzekering om uw schade te claimen.
Niet alleen in geval van schade kan een vloer worden gerenoveerd. Indien u een oudere parketvloer hebt liggen en u wilt deze opknappen, kunt u ook bij mij terecht.

Renovatie parketvloer? René van den Berg Parketvloeren!

Het renoveren van parketvloeren kan bij een vloer die door Hans van den Berg Parketvloeren of door mijzelf is gelegd, maar ook voor vloeren die door andere bedrijven zijn gelegd.

Heb ik uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier.

Contactformulier