Over mij

Rene van den Berg Parketvloeren Heemstede

alt

Een vakspecialist met 25 jaar ervaring

Pas 16 jaar oud was ik toen ik na een aantal jaar in de elektra de overstap besloot te maken naar parket. Mijn vader, Hans van den Berg, was in 1990 zijn eigen zaak gestart, Hans van den Berg Parketvloeren. Hoewel het op die leeftijd niet stoer is om te zeggen dat je het leuk of bijzonder vindt wat je vader doet, overwon mijn nieuwsgierigheid en interesse. Ik trad bij mijn vader in dienst als leerling parketteur en door mijn drive en passie draaide ik al snel volledig mee. Jarenlang werkte mijn vader en ik zij aan zij, totdat mijn vader in 2016 ziek werd en begin 2017 overleed. Hierdoor ben ik in september 2016 voor mijzelf gestart als Rene van den Berg Parketvloeren Heemstede

Bent u op zoek naar een traditionele parketvloer? Dan bent u bij Rene van den Berg Parketvloeren Heemstede aan het juiste adres. Ik ben specialist in traditionele parketvloeren en maak elke vloer op maat. Frans Eiken vind ik het mooist: goede kwaliteit, duurzaam en de mooiste afwerking. Maar u kunt het zo gek maken als u zelf wilt: bijzondere houtsoorten (bijvoorbeeld Mepal, Kambala, Panga Panga, Wenge), speciale patronen (denk aan visgraat, Hongaarse Punt, Weense Punt), vlechtpatronen en zelfs Versailles tegels.

Kiest u voor René van den Berg Parketvloeren Heemstede, dan kiest u voor een persoonlijke benadering. Ik werk alleen en dus zonder personeel. Dit betekent dat u één aanspreekpunt hebt voor advisering, het leggen, het schuren en onderhouden van de vloer en vragen naderhand.

Ik heb geen showroom, maar veel van mijn klanten stellen hun huis graag voor u open om hun vloer te komen bekijken. Door op deze manier te werken kan ik de kosten laag houden, wat is terug te zien in mijn scherpe prijs.

Heb ik uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier.

  • 25 jaar ervaring
  • Familiebedrijf
  • Vakkennis van traditioneel parket
  • Persoonlijke benadering
  • Scherp geprijsd
  • Kwaliteit en garantie

Van mijn leveranciers verwacht ik dat zij dezelfde kwaliteit natreven als ik. Ik werk dan ook al jaren samen met een kleine groep leveranciers, die met mij en mijn klanten meedenken over de beste producten of oplossingen voor de mooiste parketvloeren. Tevens volg ik via mijn leveranciers regelmatig bijscholingen en productpresentaties om mijn kennis over de nieuwste technieken en producten up-to-date te houden.

alt

KWALITEIT

Ik lever vakwerk af en sta voor mijn kwaliteit. Deze kwaliteit wordt door mijn klanten herkent en erkent. Dit betekent dat bestaande klanten bij nieuwe werkzaamheden aan de parketvloer terugkomen bij René van den Berg Parketvloeren.

GEEN VERBORGEN KOSTEN

Voordat ik van start ga met de klus ontvangt u van mij een op maat gemaakte offerte. Mocht ik extra kosten maken, dan bespreek ik dit op voorhand. Dit gaat altijd in overleg en ik start pas met de (extra) werkzaamheden na uw goedkeuring.

PERSOONLIJK

Ik werk zonder personeel en ben als enige verantwoordelijk voor het adviseren, leggen, schuren, behandelen en onderhouden van uw parketvloer. U hebt dus één aanspreekpunt voor uw parketvloer. Duidelijk en persoonlijk!

SCHERPE PRIJZEN

Ik werk alleen en heb geen personeel. Ook heb ik geen showroom, maar heb ik meerdere kijkadressen bij tevreden klanten. Dit zorgt er voor dat mijn kosten laag zijn en ik voor mijn klanten een scherpe prijs kan rekenen. Wel zo prettig!

WAT VINDEN ANDEREN?

René heeft onze bestaande Eiken parketvloer aangeheeld in de keuken en in zijn geheel geschuurd. De vloer is prachtig geworden! Helaas waren er na het plaatsen van de keuken wat beschadigingen en kleine waterschade. Gelukkig heeft René dit weten te repareren en was de vloer weer als nieuw!

- Cathelijne van den Broek

René is een vakman met passie voor zijn werk. Hij heeft enorm veel (vak)kennis en levert prachtig werk!

- Carla Sman