ONDERHOUD

Onderhoud parketvloer

Binnen 1 dag gereed!

Is uw vloer niet meer zo fris als toen hij net gelegd was? Ziet u wat lichte beschadigingen, maar is de vloer nog te netjes om volledig te schuren? Ik kom graag langs om uw vloeren te reinigen en in een onderhoudsmiddel te zetten. Op die manier oogt uw vloer als nieuw.

Voordelen onderhoud parketvloer

Het onderhouden van uw parketvloer heeft veel voordelen ten opzichte van schuren en behandelen:

Uw vloer verliest geen dikte, maar wordt weer even mooi en sterk als direct na het schuren en behandelen. Op deze manier verlengt u de levensduur van uw vloer aanzienlijk;

Het onderhoud van uw parketvloer voorkomt veel rotzooi. Het onderhoud van uw vloer is nagenoeg stofvrij. U kunt dus gerust of gordijnen en schilderijen laten hangen;

Uw vloer is na behandeling weer begaanbaar, terwijl u na het schuren en afwerken van de vloer vaak 48 uur niet op uw vloer mag lopen.

Het regelmatig onderhouden van uw parketvloer is ook kostenbesparend: ik ben minder uren bezig met uw vloer, ik heb minder materialen nodig en u kunt het schuren een paar jaar uitstellen.

Werkwijze

Om de vloer weer te laten stralen reinig ik de parketvloer intensief. Dit voorkomt dat er onder de nieuwe laag vuil zichtbaar blijft, maar de reiniging zorgt tevens voor opruwing van de vloer. Hierdoor hecht de onderhoudsolie zich beter aan de ondergrond. Vervolgens breng ik onderhoudsolie aan die ik machinaal uitwrijf over de vloer.  Hierna droogt de olie aan de lucht en is het onderhoud al klaar. De vloer is binnen een paar uur zo goed als nieuw!

Meer informatie?

Wilt u weten of uw parketvloer een onderhoudsbeurt kan krijgen of wilt u een (half)jaarlijks onderhoudscontract afsluiten? Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!

Contactformulier