OVERIG

TRAPRENOVATIE

Een luxe uitstraling

Traprenovatie

Eiken traptreden in naturel olie op een verouderde visgraat

Parket leent zich uitstekend voor een traprenovatie. Net als bij een parketvloer hebt u keuze uit 40 verschillende houtsoorten en meer dan 45 kleuren. Samen bekijken we de opties die passen bij uw stijl en het soort trap. De bekleding van de trap wordt vervolgens door mij op maat gemaakt. Ik meet iedere tree op en zaag vervolgens het hout op maat. Ik lijm het hout op de tree, ik spijker het hout vast en voeg de spijkergaatjes dicht. Als alle treden gelegd zijn, werk ik het hout af op de door u gewenst manier: met olie of lak. Natuurlijk lever ik de trap schoon op. Houdt er wel rekening mee dat u gemiddeld 48 uur de trap niet kunt betreden.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over traprenovatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

RANDAFWERKING

Sfeerplinten

Een mooie houten parketvloer vraagt om een mooie afwerking langs de randen. Hiervoor bestaan wel meer dan 8 verschillende soorten plinten.

Zo kunst u kiezen voor een platte plint in dezelfde kleur en dezelfde houtsoort als uw parketvloer. U kunt er echter ook kiezen voor een tweedelige plint, die bestaat uit een vuren achterlat en een fineer beklede overzetplint. Deze plint is uitermate geschikt om kabels weg te werken. U kunt echter ook kiezen voor een massieve plint in de houtsoort van uw vloer die netjes in verstek wordt gezaagd in de hoeken.

MDF Sfeerplinten

Door veel klanten wordt gekozen door MDF sfeerplinten. Deze dienen nog wel worden afgelakt in een kleur naar wens. Vaak wordt gekozen voor dezelfde kleur als de wand of de kozijnen. Er is veel keuze in stijl en daardoor passen de sfeerplinten in ieder interieur!

CONVECTORROOSTERS

Eén geheel

Heeft u een convectorput en wilt u deze laten aansluiten bij uw houten parketvloer? Ik adviseer u graag over de mogelijkheden. Speciaal voor de afdichting van de convectorput lever ik convectorroosters in elke houtsoort. Natuurlijk wordt er bij de vervaardiging en plaatsing van het convectorrosster rekening gehouden met de doorvoer van warmte.

Drie Uitvoeringen

De convectorroosters lever ik in 3 uitvoeringen:
Standaardrooster, bestaande uit latten die worden gescheiden door busjes (zilver, messing, zwart of eiken)

Blokrooster, rondom afgewerkt met een massief kader. De hoeken zijn verstek gezaagd

Sierrooster, waarbij de latten naast elkaar doorlopen. Een sierrooster sluit mooi aan bij een patroonvloer, zoals visgraat of Hongaarse punt.

 

Verschillende kleuren en stijlen

Wilt u een mat op maat ingesneden hebben in uw parketvloer? Ik heb vele mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.